Posts in Category: Måleri&portätt

Kajsa steg för steg

Skolan är slut & vad väntar nu? Väntan. På en liten person! Blev så peppad när jag insåg hur bra det passar att använda en del av väntanstiden till att rita och måla mer. Tyvärr blir det så när vardagsmåstena tar upp större delen av tiden, att kreativiteten faller lite mellan stolarna. Men nu när jag har mer tid njuter jag verkligen av det! Här kommer min resultatet av min senaste bestälning, en Cavalier king charles spaniel vid namn Kajsa. Avporträtterad i blyerts i A4-format. Tog några bilder under processens gång, & tänkte att det kunde vara kul för er att se hur porträttet växer fram steg för steg!

image1-kopia image2 image3 image4

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Längtar efter penslar

BEL_2495

Letar igenom backuphårddisken efter bilder till en skoluppgift & fann denna, en stor oljemålning jag gjorde på beställning för några år sen. Det är häftigt att se sina målningar långt efter att man målat dem, och nu blir jag bara jättesugen att bita tag i en ny sån här tavla. Sitta timme efter timme och sjunka in i detaljernas värld.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Olja på duk

BEL_7730

Dagens sysselsättning. 50×70 cm eller så! Det blir lite mindre kaos om du kisar.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Två år senare

Skissade upp den här tavlan för över två år sen, och sen har den blivit stående orörd. Ganska stor är den, 50 x 70 cm skulle jag tippa på. I slutet av veckan tog jag äntligen tag i den! För ovanlighetens skull har jag inte tittat på något foto när jag målade. Backa lite och kisa med ögonen, då ser man den bäst.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Vi målar

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook