Monthly Archives: oktober 2010

Läger

Nu är hundar bortlämnade och förhoppningsvis allt packat… Så nu åker vi strax och möter upp Katarina för gemensam färd till Ludvika och talangläger. Tillbaks på söndag kväll!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

TACK

Tack kära hundar för att ni bara sover timme efter timme nu när jag sitter och försöker skriva tal i sista sekund. Och duktiga duktiga Robban som skötte sig perfekt hemma i fyra timmar, trots att husse missade att stänga in honom i buren innan han åkte.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Avbrott

Mys hos Elvira fick både mig och Robban (med sitt nya smeknamn Robert..) på gott humör. Det är mycket på en gång nu, med hemtenta som jag hoppas är tillräcklig, vinterdäck som inte passar och långt tal som ska vara färdigt på måndag. Och mitt i detta ska jag och Fille på talangläger i helgen…. Inte helt vältajmat! Hoppas jag överlever.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Bilder från MH

Britt-Marie var så snäll och fotade när Filur gjorde sitt MH. Här kommer några bilder:


Åh ja, fortsätt gärna klappa


Springer efter lilla bytet


Uppe på skramlet


Snälla spöken


Skott

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Hundra procent hund!

Idag har varit vallning, lunch, träning med hundarna och därefter kursavslut, en heldag med hund som har varit himla givande!

Kursavslutet var verkligen jättetrevligt; en av kursdeltagarna bjöd upp oss alla till deras fantastiska lägenhet för en trevlig stund med fika och prat. Vi har fått väldigt positiv respons på kursen, och jag är bara så himla glad att vi faktiskt tog steget och höll den! Det har varit riktigt roligt.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook