Monthly Archives: januari 2011

Resa och hundvakt

Stort tack alla ni för fantastiskt fina grattishälsningar! Jag blir nästan rörd av alla snälla ord, det värmer så att läsa.

Nu till något annat! Den 19:e till 23:e februari åker jag och Frank till Gran Canaria med min pappa. Det ska bli grymt härligt, även fast vi inte är borta så många dagar. Här ska vi bo:

H10 Playa Meloneras Palace

Och även om det hade varit kul så kan ju hundarna inte följa med. Angie och Robban har redan fått jättebra hundvakter, nu är det bara Fille kvar. Så jag lägger ut en fråga här helt enkelt! Om någon är intresserad av att ta hand om min fantastiska Filur den 19:e till 23:e februari, ring (0705978750) eller mejla (malinwijk@hotmail.com) mig! Förutom möjligheten att få lära känna en rolig hund passar jag självklart din hund som gentjänst, när du behöver hjälp!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Filk LK 3

Tack snälla ni för alla grattisar! Det känns otroligt skönt att vi klarade det, och det kändes verkligen bra inne på plan. Och med tanke på hur mycket problem vi har haft med vittringen kunde jag inte hålla tillbaks ett leende nr han plockade rätt med självförtroende… Är även otroligt glad över träapporteringen där både gripandet och hållandet är sååå mycket bättre! Fjärren var pinsamt dålig, men jag förlåter honom för det 🙂 Det som dock kändes riktigt onödigt var de tre DKn som jag var tvungen att ge vid platsliggningen. Filur satt fokuserad på mig men reagerade inte på mina liggkommandon? Som att han inte förstod? Lagom dumt, men då vet jag att vi ska jobba ordenligt med det till eliten!

Snälla Jenny filmade oss, så ungefär såhär såg det ut!

Poängen:

Sitt i grupp: 10

Platsliggning: 6

Fritt följ: 9

Sättande: 10

Inkallning: 10

Rutan: 10

Hopp apport: 10

Metall: 9

Vittring: 10

Fjärr: 7,5

SUMMA: 296 poäng

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Färdig teckning!

Äntligen har jag en skrivare med en bra scanner! Ser så himla mycket fräschare ut än att fota teckningarna, och det ger dessutom en mycket mer rättvis bild.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Jag var bäst!

Idag var det talangtävling och debut i trean för Filur, i Värnamo av alla platser i jorden. Trots en knackig start med massor av DK vid nedläggandet på platsliggningen slutade vi ändå på 296 poäng! Lyckan var total, och jag kan ju inte annat än tacka min kära Filur för att han alltid lyckas med att vara just bäst när det gäller… Film och betyg kommer imorgon!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Imorgon beger vi oss ut på vägarna… Får se vad det leder till! Imorgon eftermiddag vet vi 😀

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook