Monthly Archives: april 2011

klart!

Deklarationen inskickad! Vilken lättnad, jag känner mig som en ny människa. Det river i magen av hunger, så en lunch kommer sitta fint nu. Därefter ska Malin snyggas till, hundarna lämnas hos mamma, och sen blir det servering på bröllop hela kvällen lång. Hoppas att ni alla får en fin Valborg!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

fröken Malin

Har axlat rollen som förskolelärare hela dagen, och har över lag haft det ganska trevligt. För att så snabbt som möjligt bli av med de få slantar jag tjänar ihop såg jag till att skaffa mig en p-bot på direkten, vilken underbar känsla! Eller inte, så jäkla onödigt.

Nu är jag trött & stressad över deklarationen som fortfarande inte är klar. Varken träning av mig eller hundarna har jag hunnit med idag heller, men det får väl bli så när man ska leva vuxenliv och arbeta antar jag…

Nu ska jag ta tre djupa andetag och försöka släppa allt jobbigt. Bara sitta på terrassen och njuta av rosé och grillad lax med Frank och mina fina hundar!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

gulliga ni

Vad glad jag blir för alla glada tillrop angående det där bruna håret! Tack 😀 Här får ni några persikoblommor att kika på om ni har lite svårt att sova 🙂

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

the new me /eller/ före&efter

Finally! Ny färg nytt försök & denna gång: resultat och skillnad. Yey!

Före:

Efter:

Som vanligt känns en förändring inte alls lika drastisk när den väl är gjord. Men jag blev nöjd tror jag! Känns fint att i alla fall prova att färga håret innan jag är femti, har aldrig gjort mer än slingor i håret tidigare.

Jag & Malou har tränat hundarna & oss själva, käkat supergod sallad till lunch, och druckit några liter Fun light lemon lime. Rekommenderas, riktigt god såhär i värmen!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Du har en skön stajl, grabben!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook