Monthly Archives: juni 2011

bort hem

Två veckor har vi varit här på Gotland, och imorgon är det dags för mig och hundarna att lämna det här ett tag och åka tillbaks till Stockholm. Två bröllopsfotograferingar står för dörren!

Idag på uteserveringen var det helt stilla första timmen. Sen plötsligt dånade ett stort motorcykelgäng in. På en halvtimme hade alla 35 fått vad de ville ha, och allt gick som en dans. Sände en tacksam tanke till alla stressiga somrar på bageriet där jag lärt mig högsta tempot och bästa bemötandet i en egentligen omöjlig kombination. Med det i ryggen kände jag att jag visste vad jag gjorde, och beröm för trevligt bemötande & god mat fick vi!

Att få bestämma är helt klart kul! Idag roade jag mig med att bestämma vilka glassorter jag tyckte att vi ska sälja när GB-killen kom med sin stora bil. Gött att vara egoistiskt sålänge det inte skadar någon annan! Och när det inte handlar om något värre än mina favoritglassar så…

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

för du är min riddare

Mer än någonsin behöver jag honom. Mer än någonsin avgudar jag honom, värdesätter jag honom, tycker att han är perfekt just som han är.

Vi leker i gräset, han går vid min sida, sitter i mitt knä och blickar nyfiket på världen. Han följer med mig på toa och vi passar på att mysa lite. Han lägger huvudet i mitt knä. Jag kramar honom med huvudet i hans päls, han sitter helt still och vet att han behövs. Han ger mig blickar som säger att det är han och jag.

Jag ser på honom och ler, skrattar och pratar med honom fast han bara är en hund. Han må ha brister, men äkta kärlek är att älska utan förbehåll. Jag ser på honom och tänker vad skulle jag göra utan…

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Lyssnar på Clara Lidströms sommarprogram & äter tomatbitar och kyckling som jag marinerat själv. Kycklingsaft hade runnit ut i kylen men marinaden vart faktiskt god. Massa koriander, vitlök, soya, salt, vitpeppar hällde jag ner i plastpåsen och mojsade runt.

Och genast kändes all den där huvudvärken, tröttheten, illamåendet lite lugnare. All energisk motion jag tänkt mig skjuter jag dock fortfarande upp.

Och justdet, jag blev kär i en bulldog idag! Jag vill typ ha en. Biffen hette han, och han var så go!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

borde

Borde jogga, ta en långpromenad med hundarna, lägga spår till Robban, träna lydnad med Fille, måla. Istället gör jag ingenting. Kroppen strejkar, vet inte vad som hände? Efter jobbet började det smyga sig på; huvudvärk, trötthet, lite illamående. Suck. Energi och kreativitet, var är ni?

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

red red

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook