Monthly Archives: juli 2011

heldagar

Äntligen en natt då jag fick sova djupt & tungt! Lite småtrötta vandrade vi upp till bageriet, köpte med oss nybakt bröd,åkte ner till Valleviken & åt frukost vid vattnet innan det var dags för jobb för min del. Mycket att göra idag, och jag var rätt tung i huvudet då jag slutligen  var klar. Men laddade snabbt om för ett kort lydnadspass. Och då kan man ju inte bli annat än glad, Qit & Fille presterar riktigt fint just, och man blir ju bra varm i hjärtat!

Nu beger vi oss till Fårö för att grilla! Det gäller att ta tillvara på de här sista dagarna…

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Vi har haft en så fin kväll..! Efter en lång nattlig promenad ska jag nu krypa ner & sova hos min bästa syster.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

lilla ormen

Plötsligt byter Qittan skepnad, kisar med ögonen & viftar på kroppen. Då vill hon pussar till varje pris, hur sur man än blir. Inte så charmerande, men ändå… Är man speciell så är man <3

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Malou här!

Malin är segare än segast, och har tusen saker att fixa innan vi ska ge oss iväg för ett träningspass på BKn. Och en av sakerna hon bestämt skulle göra var att blogga, så för att minska hennes ”måste-göra-lista” tog jag på mig uppgiften att blogga.

Kort uppdatering om vårat liv på Gotland. Vi har det bra, njuter av livet och skrattar mycket…väldigt mycket. Dagarna springer snabbt förbi men vi är duktiga på att ta till vara på varenda minut. Underbart.

Maaaalin är ledig idag så vi har spenderat morgonen på bageriet, och jag kan utan tvekan säga att det inte finns något mysigare än att sitta där på morgonen. Titta på alla människor, äta nybakat bröd, dricka gott kaffe och bara fylla på med ny energi.

Nu ska jag stressa Malin lite, vi hörs!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Tid vid datorn är kraftigt underprioriterad & det känns fint. Jag lever, toppar & dalar är himla mycket bättre än en jämngrå mellanmjölk.

Tills vidare, några bilder från gårdagens lydnadsträning:

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook