Monthly Archives: augusti 2011

Suttit i sjuk bilkö till jobbet, kommit för sent. Kommit hem & gått ut med hundarna på darrande knän. Jäkla Hallonbergen! 🙁

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

tror jag ångrar mig

Skulle just till att gå ut och träna med Fille när regnet började ösa ner. Så ambitiös är jag inte idag att jag går ut och tränar i sånt här väder. Jag har sån där deg i huvudet igen, känns som att sova vore enda lösningen, men tyvärr är det inget alternativ eftersom jobbet kallar!

Idag har jag

morgonpromenerat långt med Lova & njutit av förhöstsol

vallat ett bra pass med Robban

tagit ett stort beslut

skruvat ihop Antonius

börjat sätta in bilder i ramar

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Hemväg

Cykla fort fort längs regnvåta tomma gator. Svart upplyst av lampor längst vägen. Andas in nytvättad alldeles lagom kylig kvällsluft i farten. Tyst förutom de smala däcken mot den fuktiga gatan som liksom fräser lite tyst.  Frihet!

Sover hos mamma i natt, det känns tryggt att komma hem hit när man jobbar sent. Sitter i soffan med Mumme bredvid mig. Underbart med en katt som gillar att umgås!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

höstens första träningspass!


Höstens första pass på gymmet! Jag slog på stort och köpte årskort på en gång, nu är jag så illa tvungen att träna hela året, perfekt!

Vi körde slut på våra ryggar och fokuserade stenhårt på teknik, kändes skitbra! Men det är sjukt hur mycket styrka man har tappat, framförallt i alla små muskler som hjälper till att stadga upp.

Bilden ovanför är tagen efter tre månaders gymmande fyra gånger i veckan. Sådär väldefinierade är knappast mina axlar idag. Hur långt kan jag komma till december? Jag har  i alla fall alla förutsättningar. Nu är det bara upp till mig att förvalta varje träningspass!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Sovmorgon, promenad runt Lötsjön, bildredigering. Nu sticker vi till Kungsholmen igen! Och vet ni vad vi ska göra? Köpa gymkort. Nu ska jag bli stark igen!!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook