Monthly Archives: september 2011

Gotland nästa

Det har varit mindre bra med uppdateringar här. Och sämre ska det bli för nu åker vi strax mot Nynäshamn!
Åter på måndag <3
Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

återförenade

Efter en heldag på jobbet hämtade jag upp Angie, eftersom familjen ska utomlands ett par veckor. Känns skönt att ha henne hos mig, framförallt eftersom de små herrarna inte visat sig från sin allra bästa sida idag… Angie är så otroligt snäll & lättsam, hon bara finns där. Hon verkar trivas jättebra i sitt nya hem, men verkar rätt nöjd med att få vara med sin mamma också <3

Jag och hundarna har varit hos pappa och ätit middag. God thaimat och tom mage resulterade i proppmätt gånger tusen. Hemsk känsla! Vi har i alla fall kikat på resor, så det lär bli en sväng till Thailand senare i höst!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

nästan där

På fredag åker jag & hundarna till Gotland! Jag har längtat så länge att jag inte såg någon anledning att inte göra något åt min längtan. Ensam i ett stort hus mitt ute på landet ett par dagar. Utedass, kakelugn, fuktigt, kyligt&väldigt mörka kvällar. Längtar!!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Protein!

Har just svept en proteinshake & tänkte passa på att tipsa dig som vill få i dig mer protein men inte spy på kuppen om den här produkten! De flesta proteinpulver har en rätt otrevlig eftersmak och även om man vänjer sig vid att dricka det så är det knappast en njutning. One Whey med smak av jordgubb & vit choklad blandat med mjölk smakar som glass, galet gott!
Finns att köpa hos Fitnessguru.se!
Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

löpning

Sov länge, slurpade i mig ett litet glas yoghurt och gav mig direkt ut i löparspåret med F&R. En knapp timme senare hade vi avverkat runt åtta kilometer varav två kilometer gång och resten löpning. Nöjd! Hundarna verkar också nöjda, skönt för Robban att ”blåsa ur sig” lite energi, han som inte fick göra så mycket vettigt igår.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook