Monthly Archives: december 2011

Vakna till

image

Hoppas jag håller mig vaken till midnatt åtminstone. Gott nytt år!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Jag ska sakna dig imorgon

Snart är 2011 inte längre nutid utan något att blicka tillbaka på. Imorgon blickar vi tillbaks och kanske kikar vi lite framåt också. Kvällen bjuder på festligheter, så jag hoppas på att jag piggnar till snart!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

kanske jag ångrar mig och ångrar mig igen


Juninatt

Ute är helt stilla. Klart och kallt, det är lätt att andas! På håll smäller det dovt, med jämna mellanrum. Som för en påminnelse om vad som ska hända i morgon, och att i natt är årets sista natt.

Borde man reflektera över det som varit? Besluta det som kommer?

Eller kanske bara krypa ner under täcket och läsa en liten stund.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Ur arkivetSommar. Nybadade syskon leker. Systern är på sitt bästa humör och studsar framför brodern med en kotte i munnen. Hon vill så gärna att han ska vara med i leken, han är hennes bästa vän. De känner varandra utan och innan. Så visst leker han med henne. Visst låtsas han att han vill ha kotten som hon håller i munnen. För att hon så gärna vill. För att han älskar att springa med henne längst landsvägen.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

I soffan

image

Eftermiddagen har bara varit en massa packande och flyttande, rätt deprimerande sysselsättning. Att jag samlat på mig såhär mycket saker på så kort tid är verkligen skrämmande!

Nu ligger jag och Fille på hög i soffan och väntar på att någon ska sätta på filmen. Fille hoppas på att det blir en djurfilm.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook