Monthly Archives: april 2012

Love

Ett litet urval.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Vill inte

På väg hem från gymmet, ska till jobbet om en timme och ångrar att jag tog på mig ett pass idag… Har massa energi i kroppen och skulle vilja springa en vända. Familjen är hemma och fixar med massa god mat inför middagen som jag alltså inte kommer att vara med på. Dessutom måste jag pressa i mig ”middag” nu eftersom vi inte längre har någon rast på 16-22.15-passen.

Bitter stämma, men i själva verket är jag både glad och energifylld. Vädret gör underverk! Och all mat och alla träningspass också misstänker jag.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Morgon

Frukost i form av proteinplättar & söta morgonhundar.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Vårdag på Lovön

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

En ny bror!

Det var vad Fille hann hoppas en liten stund i alla fall. Snygg-Henrik är på besök, och han förstår sig inte riktigt på Filurs barnsliga lekinviter. Sträck på dig för fasen, var är tjejerna? Henke må försöka visa sig lite hård för Filur, men i själva verket är han minst lika snäll, barnslig och mysig! Hank är verkligen en hund i min smak, och jag häpnar över hans anpassningsförmåga! Vi känner inte ens varandra, och ändå finner han sig på en sekund vid att knata vid min sida utan koppel, lyssna på vad jag ber honom och ligga och vila inomhus. Cool kille!

Vi tränade lite på kul på kvällspromenaden, och så sjukt härligt med två grabbar som säger yes yes yes och tycker att mina idéer och lekar är toppen. När det är dags att vänta på sin tur är det inget tjafs utan bara snällt accepterande. Bra retrievers alltså, jag säger bara det… <3

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook