Monthly Archives: oktober 2012

Glimtar av förut

Thankyoumoreplease såg jag med Albin, Olle & Diffner ikväll i Olles säng som i vanlig ordning gjordes om till soffa och med datorn uppstaplad på lådor på en stol. Innan filmen började gick jag över till coop och pratade ikapp & läspade med och kramade på bästa Niklas. Det är hemskt vad lätt jag har att bli nostalgisk. Fastän det var jag som flyttade först till och med. Är i alla fall så otroligt glad och tacksam över att jag känner så många olika typer av fina människor, det berikar mitt liv.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Dagen i korthet (och fortfarande utan bilder)

Långa bussresor, mysig fotoförmiddag på Vaxholm, misslyckas med att lämna in kameran på service, ÄNTLIGEN tränat med Malou efter typ två månaders längtan. Jätteroligt & jobbigt såklart, och gjorde mig ännu mer träningspepp! Nu är jag lite småtrött, snart ska jag & Fille knata över till Albin & Olle och ha filmkväll. En vanlig kväll i gröna villan innan Albin flyttar och det inte blir som vanligt där längre.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Vaxholm nästa!

Sitter på bussen påväg mot Vaxholm, fotografering väntar! Det är krisprigt och solen lyser blekt genom ett tunt molntäcke. Det kommer bli riktigt fint! Kan säga att det kliar värre och värre i fingrarna efter att få sätta igång och redigera veckans bilder! Inte van att vara utan min dator!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Det spelar ingen roll vad andra tycker…

image

image

… Bara man har roligt själv! Och man ska genomföra idéer som man inte kan släppa. Så. Idag har jag och Lova fönat kritor!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Bästa starten på dagen

image

En stor kopp kaffe med mjölk, bläddra lite i tidningen, tända ljus, Filur bredvid mig i soffan. Så börjar jag helst min dag.
Nu: promenad i det iskalla vädret
Sen: frukost
Ännu mer sen: familjefotografering på Drottningholm!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook