Monthly Archives: november 2012

Overloaded

image

Maxad dag alltså, helt slut av intryck. Allt har flutit på bra, och jag är pepp och förvirrad och lite allt möjligt samtidigt. Känns inte helt omöjligt att jag skulle hamna i Göteborg till hösten! Sen ska man ju komma in också… Och ansökningsproverna ska vara inne redan 29:e januari, så nästa vecka står projekt skapa sig överblick över mitt fotograferande högst på prioriteringslistan! Inte det lättaste…

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Mot Göteborg

image

Sörplar blåbärssmothie på centralen, nåt tycker jag att man får unna sig när man gått upp vid halv fem. Spännande dag väntar! Kanske springer jag på min framtid, kanske inte.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

I sista minuten

Längst stranden har det bildats tusentals istappar! Det är så fint så jag orkar knappt titta! Har krälat runt längst stranden och fotat men hinner inte fixa fler bilder nu, packa måste komma före. Ni får se efter helgen!

Fick just meddelande om att min älskade kära kamera ÄNTLIGEN är friskförklarad och min kära pappa hämtar den i detta nu. Det var nära ögat alltså! Nu kan jag kanske försöka börja lugna ner mig. Det mesta ser ju faktiskt ut att lösa sig, som vanligt.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Logistik

I eftermiddag bär det av till Stockholm igen. Intensiva dagar väntar! Och lite för länge har jag levt i en liten naiv bubbla av äsch det löser sig. Rätt dumt eftersom jag även under kontrollerade förhållanden har lätt att bli lite sinnesrubbad när jag ska resa.

På fredag åker jag till Göteborg hela dagen och in i det sista har jag jagat hundvakt till Filutten. Det är en sån där grej som enkelt brukar lösa sig, men den här gången var det knepigare. Nu mindre än ett dygn innan kan jag dock pusta ut på den fronten.

Det som känns desto mer svårlöst är det faktum att min kamera fortfarande inte är färdig på servicen, och jag känner mig egentligen inte helt tillfreds med att använda D90an i jobbsammanhang. Behöver ett schysst hus på lördag då jag ska fota en butiksinvigning! Det blir ju knappast mer lätt att lösa i och med att jag är i Göteborg hela fredagen. Yeah yeah. Får se hur det reder sig. Nu ska jag sätta mig i verkstan ett tag och hoppas på att allt jag drejar inte går sönder. Risken är överhängande men jag lever på hoppet. Ha en trevlig dag!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Busfior

Molly, Nell & Ponyo!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook