Monthly Archives: mars 2013

Analogt

En av sakerna som jag såg fram emot att få lära mig om jag hade kommit in på Högskolan för fotografi var att fotografera analogt. Det går inte att komma ifrån att det blir en annan känsla i analoga bilder, och dessutom tror jag att det ger nya infallsvinklar för ens fotograferande att använda sig av olika tekniker. När du fotar med film kan du inte skjuta av hur många bilder som helst utan måste i ännu högre grad vara skärpt och vänta på det ”rätta” ögonblicket.

Och eftersom jag inte kom in på den där skolan så får jag väl lära mig själv istället. Så idag gjorde jag slag i saken och köpte mig en gammal goding från åttitalet. Förhoppningsvis ligger den och väntar på mig i Leksand när jag kommer dit om en vecka. Spännande ska det bli!

 

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Barcelona del ett

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Åttio minuter

Igår kläckte Malou den trevliga idén att vi skulle springa en runda tillsammans idag, det har ju smält på de flesta ställen och vädret är perfekt med sol och ett par plusgrader. Jag har inte löptränat sen i höstas så hade inga högre förväntningar på vad min kropp skulle orka med… Vi joggade på, benen gick av sig själva… Lagom stolta var vi när klockan stannade på 1,4 mil! Bara en gång i mitt liv har jag sprungit längre än så; i höstas när jag sprang vilse i Leksand. Vilken härlig känsla att ha en kropp som bär en!

Väl färdigsprungna köpte vi med oss lunch och la oss ute på en brygga vid Karlbergs slott. Dör vad fint.

Sen begav jag mig hem till Mickis och Marwan och fikade med lite nya bekantskaper. Jättetrevligt!

Så himla nöjd och alldeles slut efter många timmar i solen. Filur är också rätt mosig tror jag. Den fantastiska hunden har varit med hela dagen, han är en fröjd att ha med sig förutom den lilla detaljen att han lämnar en sandhög efter sig när han har torkat… Han har verkligen börjat få grepp och om det här med löpning och flåsade inte ens efter vår rejäla springtur!

 

 

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

I efterskott

I morse insisterade familjen på att uppmärksamma min födelsedag som passerade ganska obemärkt tidigare i veckan. Frukost med nybakat bröd & blåbärspannkakor tillsammans med en omgång av Ryktet går som jag fick förgyllde förmiddagen och dagen fortsatte sedan med en tur ut till mormor där vi beskådade detta lilla underverk:

Nästan alldeles nykläckt <3

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Hermanos

Han är faktiskt ganska rolig, måste till och med Filur medge. Och gullig, skuttig & glad. Livet leker helt enkelt, och däremellan sover man, gärna bland kuddarna i sängen. Eller i bokhyllan.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook