Monthly Archives: september 2013

Ratcha

13-09-24b BEL_6632-(kopia)

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Favorit i kvadrat

Det senaste dygnet har jag bara haft favoriter runt mig! Just nu bubblar min mage glädjebubblor. För jag är omgiven av FANTASTISKA människor.

BEL_6981
Fredag kväll & middag hos Sallstedts vilket betyder prat, skratt & oslagbar meny! Här en bit förrätt havskräftor, hummer & musslor. Och så aiolin som var mitt ansvar & bara gjordes om ungefär fyra gånger.

BEL_7043 BEL_7111
Efter frukost springtur & lunchmys hos bästis & valpis! Imponerad över min egen kondition som på något mystiskt sätt underhåller sig själv. Troligtvis inte för all framtid dock..!

BEL_7300 BEL_7301 BEL_7303
Till mormor & vi & Lova gick över till grannen Jonna Rosengård som ingår i Konstringen den här helgen & tittade på hennes målningar & fantastiska rakubrända skapelser. Vill ha! Och vill bränna mer raku!

13-09-28a
Lova hade den urgamla blå manchesterkappan på sig så vi kunde inte låta bli att ta en himla massa bilder & någon stans mitt i allt ihop försvann min mobil i det höga gräset men just när jag trodde att jag aldrig skulle se den mer hittade jag den. 

BEL_7484Mormor & morfar skulle bort på middag. Kan inte fatta att jag har världens snyggaste mormor & började gapskratta då hon varit och castat för en ny reklamfilm. Varför begränsa sig för en bagatell som cancer?

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Det dåliga samvetet & fredagslättnaden

BEL_6339

Den här veckan har inneburit många timmar borta & korta mellanlandningar hemma. Jag har besökt smyckeskonstnären Åsa Skogberg & keramikern Kina Björklund. Däremellan en massa annat & visst har det varit roligt, spännande och inte minst egenvalt. Men usch vad samvetet skaver när Filuren inte får hänga med utan vila hemma och trött blir jag på mig själv som har så urbota svårt att finna lugn när jag är mitt i.

Onaturligt stor lättnad infinner sig nu på fredagsmorgonen när enbart måstena tandläkare & frisör står på dagens lista. Och därefter står det faktiskt Lova! Trevlig helg på er!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Trettitimmarsdygn

BEL_6652
Compact living

Tänk vad optimalt det vore om dygnet hade tretti timmar! Nu har jag i alla fall äntligen en förmiddag med några sammanhängande timmar att riva av så många punkter det bara är möjligt från att göra – listan. Företagandet & privata åtaganden blandas ihop i en enda röra i mitt huvud. Och precis som i mitt krypin i Stockholm är det i mitt liv & min hjärna: lite ordning & mycket kaos, mycket saker på liten yta. För dygnet har ju bara tjugofyra timmar.

 

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Porträttfotografering

13-09-24a13-09-23b

Jobb stod på schemat i förmiddags, men det var knappast betungande! Alla behöver ju några bra bilder på sig själv & inte minst som företagare, så vi tog en serie bilder & avslutade med fika. Himla trevligt & jag sög i mig tips om företagande. Inspirerande att prata med en så driven & sprudlande människa!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook