Monthly Archives: juni 2014

Kreativ dag

140625a 140625b

Vaknar tidigt av att telefonen ringer. Konstaterar raskt: regn & huvudvärk. Konstigt nog var humöret ändå gott så vi gick vår långpromenad jag & Fille. Sen skissade jag hundar inför nya hundar-på-kopp, och efter lunchintag drog jag fram oljefärgerna och den största panån jag hade. Blir alltid lika förvånad när jag tar mig samman. Det är som ett så stort steg att ta fram materialet, sen är det ju faktiskt ganska kul. Mest kladd på denna ännu dock, ska på den ett varv till när den torkat om några dagar. Mellanmål i form av avocado, kaviar & alvedon, och nu är det väl dags att gå ut i regnet igen. Ibland känns det som man är ute och går mest hela dagarna tycker jag.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Minnen

140322-178

Även om resan till Tanzania inte alls blev som planerat så var resan värt det. För annars hade jag inte besökt Msomera, fått träffa de där människorna och uppleva ett liv så långt ifrån vårt som man kan komma. Det där dygnet har gjort avtryck på mig för livet.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Att bo på jobbet

140624

Sommarens första arbetsdagar har förflutit. De senaste tre dagarna har begreppet att bo på jobbet övergått till verklighet då jag spenderat så gott som all min vakna tid där. Men vågskålen med trivsamt tar successivt över utmattande, och min totalt irrationella oro över att jag inte ska lyckas lära mig arbetsuppgifterna visade sig, som vanligt, alldeles överflödig. Det är spännande vad som roar en. Det kan tyckas totalt ointressant att boka in rum, skriva in uppgifter i dokument, vika lakan. Men faktum är att jag på något sätt blir tillfredsställd av det. Det är så tydligt vad som är rätt och fel, det är så tydligt när man är färdig. Tror att det är en trygghet att bryta av med lite svartpåvitt mot kreativt kaos. Sen är det också en god övning för mig att behöva hålla koll på en massa saker samtidigt utan att bli hyper.

Nu väntar tre lediga dagar och jag ser fram emot att spendera en massa tid i skogen med Filur, och dessutom ta tag i diverse företagspill. Skulle gärna se lite sommarvarmt så att Siljan kan överstiga tiogradersstrecket nån gång!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Adelin hjärta Sebastian

a1abc2a5a3

Vigsel i Skuttunge kyrka utanför Uppsala och fest i det gamla stallet bredvid Salsta slott. Fantastiska omgivningar & fantastiska människor! Se fler bilder från bröllopet HÄR.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

Lämplighetstest terapihundskolan

20140617-143516-52516656.jpg
Idag har jag & Fille varit på terapihundskolan för lämplighetstest. Det var ju inga konstighet tyckte Fille. Det betyder att vi börjar på besökshundsutbildning i höst! Känns spännande att börja träna hund med andra mål än tävlingsmål. Vi får se vart det bär..!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook