Sen sist

Och sen sist har jag fotat bebis-i-magen, spelat sällskapsspel med familjen och i vanlig ordning stirrat&skrikit mig hes genom ordbajs på höghastighet, tagit tag i apatin kring att försöka se snygg ut och ganska förnöjt inhandlat svindyr klänning i vilken jag sedan enligt de närmsta ser ut som mormor, vilket i vår släkt är något positivt. Målat julblomma i egentillverkad kruka tillsammans med de andra och kunde konstatera att jag numer målar lite mer på; eller så är bara den bruna lite blankare. Helt otippat satt mig vid pianot förvånat mig själv genom att fortfarande lyckas ta mig igenom Für Elise. Lagat libanesiskt och icke-libanesiskt närproducerat lamm & gett Filur märgben vilket obehagligt nog var försvunnet när jag kom hem igen. Sett Per Gynt på Stadsteatern. Gått på stan och som vanligt mest gått vilse med Sara, mycket nöjt inte handlat något annat än  juice&ätit kristna äggmackor på någon slags kafé. Och så har jag packat, för imorgon åker jag till Gotland! Inte illa.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook