Max

Sitter och rensar min hårddisk, och fann bilderna av den här teckningen. Det var väldigt speciellt, Max var väldigt gammal och sjuk och jag följde med till veterinären fastän jag och hans ägare aldrig träffats förut. Utanför Bagarmossens djursjukhus tog jag en bild på honom som blev förlaga till den här teckningen. En liten tid senare fick han somna in.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

4 Comments

 1. Sandra, Thyra, Lhine & Rhiva 28 januari, 2013

  Oj vad fin!

 2. Sara 28 januari, 2013

  Å, vilken fin historia också!

 3. Sofia, Tia och Lix 9 februari, 2013

  Du är verkligen fantastiskt duktig. Jag hoppas du kommer in, på vad det nu är du ska söka, världen behöver en konstnär som du <3

  • malinwijk 9 februari, 2013

   Men tack snälla, vad fint sagt!

Comments are Disabled