Sätta ord på

Jag brukar tycka om att uttrycka mig. Sätta ord på tankar och känslor. Både att prata och att skriva blir ett sätt att ventilera det som pågår i huvudet, och bloggen har länge varit en bra kanal för just det.

Men det är som att jag tappat bort orden. Leken med ord och BEHOVET att skriva känns avlägset.

Och hade det inte varit för att jag tror att det är viktigt så hade det inte varit så mycket att fundera över. Men jag tror att det är sunt att sätta ord på allt som surrar runt i huvudet. När man tvingas sätta ord på det blir det tydligare och lättare att få grepp om. Tänker att jag borde tvinga mig att skriva, fastän det känns så himla krystat. För på ett eller annat sätt måste jag få ur mig surret i huvudet, och jag vill inte tappa bort min ordlek!

Ibland känns det bara som att mycket av det som pågår i mitt huvud och som behövs luftas är alltför privat. Det snurrar om framtid, identitet, balans och egentligen vill nog många av er helst läsa om hundträning, för att det var så den här bloggen en gång kom till.

 

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

3 thoughts on “Sätta ord på

  1. Jag lever också i tron om att tankar och känslor blir tydligare och mer konkreta när vi tvingas sätta ord på dem. Jag skulle nästan vilja påstå att just det är en av nycklarna till personlig utveckling – att bena ut det som rör sig runt i hjärnan ordentligt och analysera sina egna tankar och beteenden. Så jag röstar för att du fortsätter blogga alternativt börjar skriva i dokument för dig själv! Det sistnämnda har jag gjort och det funkar också om man vill ge sin mentala utveckling en extra skjuts 😉

    För övrigt är åtminstone jag väldigt intresserad av att läsa dina tankar om framtid, identitet och balans!

    Stor kram min fina vän. (PS. Jag tror på karma och att bra saker händer med bra människor – så med andra ord kan du praktiskt taget luta dig tillbaka och känna lugnet inför din ljusa framtid!)

  2. Även om vi började läsa här för hundlivets skull, så har vi fortsatt följa bloggen för att vi gillar ditt sätt att skriva på, ditt sätt att förmedla saker, att följa din vardag och dina resor. Och vi kommer fortsätta läsa, oavsett vad du skriver om, just för att du skriver på ett sånt himla bra sätt, ett sätt som får en att vilja läsa mer, och mer, och mer.

  3. Men TACK snälla ni för de här fina orden! Nina det låter ju grymt det där med Karma, jag ska prova att känna lite av det där lugnet 😀

Comments are closed.