Framtidsoro&framtidstro

20140209-194342.jpg
En stockholmshelg har sprungit förbi, alldeles för fort som vanligt. Fotojobb för reklamkampanj hos Polarbröd, framtidsdrömmar, 1,4 mil i löparskorna med Malou. Det är otroligt hur mycket mer man klarar än man tror! Tre veckors blygsam löpträning ger knappast några stora träningsresultat, så jag blir minst sagt förvånad över min kropp! Viktiga nycklar: en bästis som ser till att man håller tempot & håller käften. Tänk när jag har min löparcoach vid sidan varje vecka, vad kommer min kropp att bli kapabel till då?

Veckoslutet har betytt nedtrappning & jag har tillåtit mig själv att vara svag och motsatsen till effektiv. Nyttigt, viktigt, oundvikligt. Imorn är det dock dags att kavla upp ärmarna inför en vecka med heldagar med föreläsningar på Kreativt entreprenörsskap, bildredigering & förberedelser inför Kinabeställning..! Det gäller att finna lugnet mitt i kaoset; min allra största utmaning.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

One thought on “Framtidsoro&framtidstro

  1. Ja…alltså seriöst. Känns overkligt att du flyttar hem. Fy farao va kul vi ska ha, och vad jag ska piska dig i träningen. Haha LÄNGTAR ;D

Comments are closed.