Solklart

20140217-110458.jpg

Packar koppar i solsken. Framtidsäventyr, musik man blir glad av i öronen. Solen ger dagen helt ny mening & den ibland något haltande kines-engelska mejlkonversationen med pengar på spel som ibland känns obegriplig känns inte betungande alls nästan. Det löser sig. Så säger han till mig, han som är så himla fin. Och det hjälper. För att han bryr sig på riktigt, för att han står precis bakom om jag vacklar. Han menar det verkligen. Allt kommer att lösa sig!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

4 thoughts on “Solklart

    1. Tack, vad glad jag blir! Man kan absolut beställa koppar av mig med egenvalt motiv 🙂 Skicka mig ett mejl om du är sugen på att beställa till malinwijk@hotmail.com med den/de bilder som du vill ha som förlagor till koppmotiven!

Comments are closed.