Planer på prints!

Jag vet att många njuter av att vila ögat på de teckningar jag skapar. Det är något tidlöst över blyerts som medium, och den detaljrikedom teckningarna besitter tycks vara något som faller många i smaken. Så otroligt roligt tycker jag, för jag älskar ju att teckna! Men jag vet också att det är en stor investering att beställa ett porträtt. En investering i ett stort antal timmar av tid från min sida. Men ännu mer är det ju en investering från din sida: både ekonomiskt men även att lämna över förtroendet till mig, att jag kommer att skapa något som lever upp till dina förväntningar.

Därför har jag klurat på nya spår! Som komplement till mina beställningsporträtt kommer jag att börja skapa en serie porträtt som kommer att tryckas som prints! Vad betyder detta? Jo, att det kommer att bli möjligt att köpa prints av hög kvalité till ett förmånligt pris. Självklar kommer jag att utgå ifrån era önskemål kring raser!

Vill du ha koll på vilka raser jag kommer att teckna och när de kommer att släppas till försäljning rekommenderar jag att du börjar skriver upp dig till min mejllista! Du gör det enklast HÄR!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook