gimmie gimmie

Förutom att träffa den här söta tjejen så passade vi på att träna på Södertälje BK idag. De hade en plogad plan, lycka! Robban hade suttit och laddad i bilen nån timme, och var överlycklig att få ösa ur sig energi. Vi tränade fritt följ, inkallning, apportering, hopp över hinder och platsliggning. Mycket lyckat! Hans lydnadsträning bygger verkligen på lek just nu, och på honom tycks det funka fint!

Filuren var också lycklig över ordentlig lydnadsträning, det blir ju inte så ofta just nu. Rutskick från sidan och dirigering till skålar tränade vi, och förutom en för vid vändning mot rutan som resulterade i att han kom utanför så gick det bra!

Kvällen blev Dhal och rödvin i soffan tillsammans med mina fina grabbar. Lättroade jag satt som vanligt som klistrad framför Minuten. Varför tycker jag att det är så kul att kolla på?

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

27 thoughts on “gimmie gimmie

  1. Jenny: nämen var du! Synd att vi inte sågs! 😀

    Malin: visst är dem 😀 Vore kul att ses snart, hela vintern har ju gått 🙂

    Michelle: Kanske, kanske, kanske 😉

Comments are closed.