the new me /eller/ före&efter

Finally! Ny färg nytt försök & denna gång: resultat och skillnad. Yey!

Före:

Efter:

Som vanligt känns en förändring inte alls lika drastisk när den väl är gjord. Men jag blev nöjd tror jag! Känns fint att i alla fall prova att färga håret innan jag är femti, har aldrig gjort mer än slingor i håret tidigare.

Jag & Malou har tränat hundarna & oss själva, käkat supergod sallad till lunch, och druckit några liter Fun light lemon lime. Rekommenderas, riktigt god såhär i värmen!

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

23 thoughts on “the new me /eller/ före&efter

  1. Sandra: Tack! Hm, jadu minns faktiskt inte vad färgen hette? Klart du vågar! 😀

  2. I think that everything said made a lot of sense. However, consider this, suppose you added a little information? I ain’t suggesting your information isn’t good, but what if you added a post title that grabbed people’s attention? I mean the new me /eller/ före&efter | is a little vanilla. You should look at Yahoo’s front page and note how they create news titles to get people to click. You might try adding a video or a related pic or two to grab readers excited about what you’ve written. In my opinion, it would make your posts a little livelier.

Comments are closed.