Ljussättningskurs


Kvällens modell

Ikväll har jag varit på ljussättningskurs hos Aifo! Vi gick igenom skillnader i olika typer av ljussättning samt sätt att sprida/centrera ljuset. Man hade med sin egen kamera och fick provfota hela tiden. Kul! Jag fick riktigt blodad tand att köpa mig ett par blixtar… Det drar ju iväg lite i pengar, men det kan det vara värt! Tills vidare ska jag suga ut allt jag kan ur min SB600. Steg ett var att fatta hur man kan använda den utan att den sitter på kameran, och den gåtan löste jag just- ett steg på vägen! 😀

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

19 thoughts on “Ljussättningskurs

  1. keep up the fantastic piece of work, I read few articles on this site and I think that your website is rattling interesting and holds sets of good information.

Comments are closed.