Värdefullt

Jag och Robban har umgåtts med Malou och Qittan hela kvällen. Äntligen! Det var nästan en vecka sen, i min värld alldeles jättekonstigt länge. Nu fick vi i alla fall lite tid att prata ikapp, innan det är dags för mig att åka iväg. Robban lämnade jag kvar, han ska hänga med syrran och odla Malous grå hår… Han kommer att ha det topp! Saknar dem dock redan, hela ligan..! <3

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

14 thoughts on “Värdefullt

  1. Tack för ikväll bästa du <3 Jag längtar redan till du kommer hem! Njut, sola och bada för mig så ses vi när du kommer hem!

    Jag lovar att pussa Rayban godnatt varje kväll från dig!

    Finaste bilden på knäppaste och jobbigaste "valpen"!!!

  2. I’m going to be honest here: this article is excellent! I learned a bunch of new, fascinating information. If you could send me your Twitter link, I would be very pleased! Keep writing like this, and you’ll be well-known in no time.

Comments are closed.