valpsjuka

Idag drog jag och Elvira till Emma i Enköping för att lämna Filuren. Glimmas valpar är nu fem veckor, och jag blev såklart helt såld… Särskilt en liten tik fångade mitt hjärta, en himla tur att hon redan är tingad!

En sak är säker, och det är att Filur kommer att ha det toppen! Har tagit massvis med bilder, men tyvärr kommer de inte upp förrän efter Grekland! Tidigt i morgon bitti åker vi! Får se om jag får tillgång till dator där nere. Annars, ha det gott så länge, det kommer jag att ha! 😀

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

24 thoughts on “valpsjuka

  1. Härliga bilder, ska bli kul att se resten sen! 🙂 Njut nu ordentligt av lite hundledigt i Grekland och lapa lite sol åt mig med!

  2. I simply wanted to jot down a quick message to express gratitude to you for some of the pleasant tactics you are posting on this website. My extended internet look up has at the end been compensated with good content to talk about with my neighbours. I would claim that most of us readers actually are very blessed to be in a very good place with so many brilliant individuals with good basics. I feel really fortunate to have discovered your web site and look forward to so many more excellent times reading here. Thanks a lot once again for all the details.

  3. I appreciate an unbelievable publish, may examine your others posts. many thanks for your thinking within this, I felt a lttle bit made an impact to by this article. Many thanks again! You earn a terrific moment. Portrays natures best by the wonderful report here. I do think that if a greater number of people consideration for it like this, they’d have got a better time period receive the suspend ofing the matter.

Comments are closed.