Några visdomsord

”Alla måste få vara lite fåfänga och utseendet kan vara en bra drivkraft till begynnade eller fortsatt träning. Men det får inte betyda allt.

Därför att smal kan alltid bli smalare, brun kan alltid bli brunare och musklerna kan alltid bli större och midjan slankare, och med skeva referensramar blir man aldrig nöjd. Vi är alla födda med den kroppen som vi har, på gott och ont, och om man försöker äta bra och motionera regelbundet, då måste det få räcka hela vägen. Då måste man få duga som man är. Oavsett ideal. Och då kan man vara glad och tillfreds med sig själv. Och sådana människor är alltid vackrare och sexigare än olyckliga och missnöjda individer.”

Ett utdrag ur Jonas Coltings blogg.

Google+PinteresttumblrTwitterFacebook

3 Comments

 1. Elin 12 november, 2012

  Bästa! 😀

 2. Fia 20 november, 2012

  Jag läste Jonas inlägg för ett par dagar sedan och tyckte det var bra och välbehövligt att läsa!

  • malinwijk 20 november, 2012

   Eller hur! 🙂

Comments are Disabled