Beställ

Det är en mäktig känsla att se en personlighet växa fram genom tusentals streck och penseldrag.  Jag skapar detaljrika porträtt av djur i blyerts och olja. Storleken bestämmer du.

Just nu är min beställningslista stängd! Skriv upp dig på min mejllista för att få information om när jag öppnar listan igen! 

Klicka här för att skriva upp dig på min mejllista!

BESTÄLL ETT PORTRÄTT – SÅ GÅR DU TILLVÄGA:

 • Välj bild
  Eftersom jag utgår ifrån ett foto när jag skapar ett porträtt så är fotografiets kvalitet helt avgörande för mitt slutresultat. Bilden bör vara skarp och stor så att jag har möjlighet att zooma in för att titta närmare på detaljer. Undvik att välja en bild tagen i direkt solljus, eftersom det ofta ger skarpa skuggor. Mycket av personligheten sitter i ögonen, så välj gärna en bild där ditt djurs ögon kommer fram på ett bra sätt! Ytterligare en parameter som är bra att tänka på är vinkeln som bilden är tagen i; jag tycker oftast att det blir bäst om bilden är taget i jämnhöjd med djuret, det vill säga inte ovanifrån eller underifrån.
 • Välj storlek och medium
  Blyerts och olja ger olika uttryck. Kika igenom mitt galleri & se vad som faller dig mest i smak. När du kontaktar mig får du ge önskemål om porträttets storlek. Då får du information om vilka storlekar som finns tillgängliga i det medium som du valt, i blyerts och olja gör jag sällan porträtt mindre än 20×30 cm.
 • Kontakta mig
  Du tar kontakt med mig via malinwijk@hotmail.com. Att du skickar ett mejl är inte lika med en beställning, du är mer än välkommen att höra av dig för frågor innan du bestämt dig och för att  bolla vilken bild, storlek och teknik som du ska välja.
 • Följ processen
  Under arbetets gång lägger jag upp bilder på mitt instagramkonto malinwijkbilder samt min Facebooksida med samma namn. Är porträttet en present eller du av någon annan anledning inte vill att jag lägger upp bilder är det självklart helt okej. Tiden det tar för ett porträtt att bli färdigt varierar, beroende på hur lång min väntelista är för tillfället samt hur stor beställningen är. När du gör din beställning får du information om ungefärlig leveranstid.
 • Betalning och leverans
  När ditt porträtt är färdigt och du godkänt det skickar jag ditt porträtt per post. Bor du i Stockholm är du även varmt välkommen att hämta porträttet hos mig. Betalning sker i samband med leverans.