Beställ

Det är en mäktig känsla att se en personlighet växa fram genom tusentals streck och penseldrag.  Jag skapar detaljrika porträtt av djur i blyerts och olja. Storleken bestämmer du.

Just nu är min beställningslista stängd! Skriv upp dig på min mejllista för att få information om när jag öppnar listan igen! 

Klicka här för att skriva upp dig på min mejllista!

BESTÄLL ETT PORTRÄTT – SÅ GÅR DU TILLVÄGA:

 • Välj ditt foto
  Eftersom jag utgår ifrån ett foto när jag skapar ett porträtt så är fotografiets kvalitet helt avgörande för mitt slutresultat. Bilden bör vara skarp och stor så att jag har möjlighet att zooma in för att titta närmare på detaljer. Undvik att välja en bild tagen i direkt solljus, eftersom det ofta ger skarpa skuggor. Mycket av personligheten sitter i ögonen, så välj gärna en bild där ditt djurs ögon kommer fram på ett bra sätt! Ytterligare en parameter som är bra att tänka på är vinkeln som bilden är tagen i; jag tycker oftast att det blir bäst om bilden är taget i jämnhöjd med djuret, det vill säga inte ovanifrån eller underifrån.
 • Kontakta mig
  Du mejlar mig via info@malinwijk.com med fotot du har valt ut. Har du flera bilder du väljer mellan får du hemskt gärna skicka dem alla så bestämmer vi tillsammans vilket foto som passar bäst. Här meddelar du även önskad storlek på porträttet och du får information om ungefärlig leveranstid.
 • Följ processen
  Jag hör av mig till dig när jag är redo att börja arbeta med ditt porträtt! Under arbetets gång lägger jag upp bilder på mitt instagramkonto malinwijkbilder samt min Facebooksida med samma namn. Är porträttet en present eller du av någon annan anledning inte vill att jag lägger upp bilder är det självklart helt okej. 
 • Betalning och leverans
  När ditt porträtt är färdigt och du godkänt det skickar jag ditt porträtt väl paketerad med spårbar frakt. Bor du i Stockholm är du även varmt välkommen att hämta porträttet hos mig! Betalning sker via faktura i samband med leverans.