Att bo på jobbet

140624

Sommarens första arbetsdagar har förflutit. De senaste tre dagarna har begreppet att bo på jobbet övergått till verklighet då jag spenderat så gott som all min vakna tid där. Men vågskålen med trivsamt tar successivt över utmattande, och min totalt irrationella oro över att jag inte ska lyckas lära mig arbetsuppgifterna visade sig, som vanligt, alldeles överflödig. Det är spännande vad som roar en. Det kan tyckas totalt ointressant att boka in rum, skriva in uppgifter i dokument, vika lakan. Men faktum är att jag på något sätt blir tillfredsställd av det. Det är så tydligt vad som är rätt och fel, det är så tydligt när man är färdig. Tror att det är en trygghet att bryta av med lite svartpåvitt mot kreativt kaos. Sen är det också en god övning för mig att behöva hålla koll på en massa saker samtidigt utan att bli hyper.

Nu väntar tre lediga dagar och jag ser fram emot att spendera en massa tid i skogen med Filur, och dessutom ta tag i diverse företagspill. Skulle gärna se lite sommarvarmt så att Siljan kan överstiga tiogradersstrecket nån gång!