Baksidan med företagandet

BEL_6615

Idag är en sån dag när det känns tungt att driva eget. I dagarna har jag haft diskussioner som lett mig till vägskäl: fortsätta som nu eller våga mer. Större kliv än jag var beredd på. Att gå utanför sin bekvämlighetszon är läskigt, och när det dessutom är är kopplat till ekonomiska risker såsom det oftast är när man ska ta nästa steg, finns ännu fler oroskänslor inblandade. Jag vill ju, såklart. Jag vill våga, jag vill satsa. Men det är i de här lägena som man känner sig ensam. För man står själv i alltihop, och man har svårt att lita på magkänslan. Jag vill ju göra på mitt sätt, men när det är läskigt är det så mycket lättare att fortsätta tro på sina idéer och att våga hoppa om man har kollegor, bollplank, folk i liknande sits runtom sig. Saknar att ha ett sammanhang runt det här. Det hade gjort det lättare att stå stadigt dagar som dessa.