Bygger broar bygger kropp

BEL_6315
Morgonljus

Har bränt raku i två dagar nu. Hugga ved, elda, bränna sig & med spänning & sot i ansiktet kika på vad man med tång plockar ur ugnen. Det är så himla roligt! Att vara ute och fixa tillsammans liksom.

Jag vet inte om ni minns men i våras brände vi raku med en grupp ensamkommande flyktingbarn som bor bredvid vår skola. Vissa av dem har behållit kontakten med mig, och nu är det så roligt att träffa dem igen efter sommaren. Jag blir så himla glad när deras svenska har utvecklats massor och de tar för sig och kommer med saker i lera som de gjort i skolan och undrar om jag kan bränna åt dem. Det känns så himla bra i min mage att vara en någon som känner igen, hälsar & småpratar lite, här i ett främmande land.

Apropå andra byggen så köpte jag ett gymkort idag! I år provar jag det andra gymmet i Leksand. Lite lägre standard men mycket billigare. Det duger! Har haft så himla mycket i huvudet sen jag flyttade upp så har inte prioriterar någon träning annat än några löprundor & stenålderspromenader. Kändes himla fint att vilja åka till gymmet i dag!

Efter fyra månader utan vidare tung styrketräning var kroppen helt klart ovan! Framförallt var det tydligt att alla små stabiliserande muskler har försvunnit: armar & ben darrade ordentligt! Det ska bli ändring på det, men nu har jag verkligen lagt all hets om platt mage bakom mig. Min kropp tycker att magen är ett toppenbra ställe att lagra fett på och visst skulle jag kunna bli kvitt det. För allt går om man vill, men vis av erfarenhet tycker jag inte att det på långa vägar är värt priset. För jag är ju liksom precis samma person, putmage eller inte.

 

2 thoughts on “Bygger broar bygger kropp

  1. Och vet du? Jag tycker om dig OAVSETT yttre faktorer. Du är så otroligt fin Malin, och utan tvekan världens bästa vän <3

  2. …och du, vill du ha hjälp med träningsschema – HOJTA! Du vet att jag kan sätta ihop något smaskigt åt dig!

Comments are closed.