Därför blev min första print en flat coated retriever

Sexton år gammal stod jag inför ett viktigt beslut: gymnasievalet. Antingen skulle jag börja på Södra latins estetiska linje där jag kommit in med full pott på mina arbetsprover. Alternativet var ett litet gymnasium som låg i närheten av där jag bodde. Kanske låter som ett enkelt val, och det var det också för mig. Fast tvärtom mot vad du nog tror att jag valde: jag valde det lilla gymnasiet i mitt närområde. Varför? För då skulle jag kunna köpa min första egna hund.

Såhär tolv år senare känns beslutet lite märkligt, men där och då var det ingen tvekan. Och då förstår ni kanske hur starkt mitt hundintresse var. Och en hund blev det! Angie, en 1,5 år gammal flat coated retriever som hängde med mig på allt! En mjuk och följsam och såklart SOCIAL tjej (finns det osociala flattar..?) som tog ett stadigt tag om armen på alla hon mötte.

Så när jag frågade på min Facebooksida vilken ras ni helst ville se som print och det blev oavgjort mellan Briard och Flat coated retriever kan ni ana att valet inte var svårt för mig 🙂

Det finns en historia bakom allt, eller hur?