Den här veckan kommer ingen undan


Mars 2011, 10 kg lättare än idag. Rätt otroligt att tio kilos skillnad kan synas så pass lite!

I måndags somnade jag i soffan istället för att cykla till gymmet. I tisdags drog jag på mig träningskläderna och då såg jag det tydligt; mina armar har blivit smalare! Då slog det mig på riktigt; kroppen påverkas verkligen av om och hur den blir belastad. Visst har jag tränat den här hösten, men löpning & crossfit har blandats upp med de tunga passen på gymmet och sällan har alla muskelgrupper fått jobba varje vecka. Jag var ju knappast något muskelberg förut heller, men nu ser jag verkligen en tydlig skillnad.

Det blev som ett uppvaknande för mig. Varför har jag inte kommit in i mina gamla träningsrutiner här? Men bättre sent än aldrig och hög tid att ge hela kroppen en omgång! Tre styrketräningspass avverkade, och veckans sista blir imorn. Känns jävligt skönt kan jag säga!