Det går så bra så nu slutar jag

Jag har tagit ett drastiskt beslut, så håll i er nu. Jag kommer att stänga min beställningslista! Kanske låter det helt ologiskt i dina öron? Det gjorde det i mina också till en början. Men tanken slog mig och efter mycket om och men bestämde jag mig.

Som ni redan vet kommer jag att börja jobba 75% till sommaren. Att teckna beställningsporträtt där varje beställning genererar i ETT porträtt för EN kund innebär att jag enbart kan ge ett mycket begränsat antal människor den glädjen. Men hur vore det om varje porträtt kunde glädja flera? och hur vore det om jag ibland fick välja mina motiv själv?

Om vi går tillbaks till varför jag tecknar har vi det uppenbara: jag älskar det. Men vi har också det ni kanske inte tänker på, fastän det handlar om er. Att delge något vackert att vila ögonen på i ditt hem, att bevara dina minnen, att sprida glädje genom en oslagbar present till den som älskar sin fyrbenta vän. När jag tänker på mina två varför blir det uppenbart för mig att jag vill ha möjlighet att delge mina tavlor med fler, och att jag vill ge mig själv möjligheten att utforska nya typer av motiv.

Därför har jag bestämt mig för att stänga min beställningslista. Under en period framöver kommer det alltså inte att vara möjligt att beställa ett porträtt på sitt älskade djur. På detta sätt blockar jag ut tid för mig själv att påbörja en serie porträtt som kan bli till glädje för fler, som jag kommer att trycka upp i begränsad upplaga.

Men såklart är det ju något alldeles särskilt att få ett konstverk skapat av just ens eget älskade djur. Så jag kommer absolut inte att släppa beställningsporträtten. För att du ska ha stenkoll på när jag öppnar min lista igen till ett begränsat antal beställningar välkomnar jag dig till att börja prenumerera på min mejllista. På så sätt kan du vara säker på att du får reda på när jag öppnar min lista och under vilken period du har möjlighet att gör din beställning. Anmäl dig till min mejllista HÄR!