Ett nytt (eller snarare gammalt) sätt att hålla kontakten

Vet ni, jag har startat en maillista! Känner mig nästan lite pirrig! Vadan denna pepp, tänker du, mejl är ju inget nytt under solen direkt. Fattar om du känner dig lite lätt skeptisk, det gjorde jag också till en början. När jag har hörde någon prata om maillistor kände jag bara ”visst, säkert jättebra i din bransch, men det är inte något som rör mig”. Så tänkte jag, tills jag hade hört det lite för många gånger, från lite för många håll…

Maillistan blir ett sätt för mig att nå ut till dig som verkligen vill höra ifrån mig. Och det blir ett sätt för mig att lära känna dig bättre: för du vet, jag kan mejla dig men du kan också mejla mig tillbaks!  Hittills har mina primära sätt att ha kontakt med er varit Instagram och Facebook. Men sociala medier är lite trixigt idag, bara några procent av ens följare nås av det man publicerar. Och jag tror ändå att du som läser här på hemsidan och följer mig på sociala medier faktiskt vill se det jag har att visa, kanske till och med läsa det jag har att skriva. Nu när jag smider planer om vissa förändringar i företaget känns det dessutom viktigare någonsin att jag ser till att ni som verkligen vill ha koll på vad som händer faktiskt får det! Maillistan blir ett sätt för mig att ha en närmre kontakt och relation med dig som är intresserad!

Är du uppriktigt intresserad? Nyfiken på vad jag kommer att mejla sisådär en gång i månaden? Vill komma med idéer och önskemål till mig? Skriv upp dig på min maillista! Du gör det HÄR eller längst ner på hemsidan!