Favorit i kvadrat

Det senaste dygnet har jag bara haft favoriter runt mig! Just nu bubblar min mage glädjebubblor. För jag är omgiven av FANTASTISKA människor.

BEL_6981
Fredag kväll & middag hos Sallstedts vilket betyder prat, skratt & oslagbar meny! Här en bit förrätt havskräftor, hummer & musslor. Och så aiolin som var mitt ansvar & bara gjordes om ungefär fyra gånger.

BEL_7043 BEL_7111
Efter frukost springtur & lunchmys hos bästis & valpis! Imponerad över min egen kondition som på något mystiskt sätt underhåller sig själv. Troligtvis inte för all framtid dock..!

BEL_7300 BEL_7301 BEL_7303
Till mormor & vi & Lova gick över till grannen Jonna Rosengård som ingår i Konstringen den här helgen & tittade på hennes målningar & fantastiska rakubrända skapelser. Vill ha! Och vill bränna mer raku!

13-09-28a
Lova hade den urgamla blå manchesterkappan på sig så vi kunde inte låta bli att ta en himla massa bilder & någon stans mitt i allt ihop försvann min mobil i det höga gräset men just när jag trodde att jag aldrig skulle se den mer hittade jag den. 

BEL_7484Mormor & morfar skulle bort på middag. Kan inte fatta att jag har världens snyggaste mormor & började gapskratta då hon varit och castat för en ny reklamfilm. Varför begränsa sig för en bagatell som cancer?