Figure me out

Vid rosenblommiga tapeter med en kopp te på Vurma har jag försökt förklara för Lova varför allt känns så himla inte bra. Väldigt klurigt eftersom jag inte vet själv. När något känns mindre bra är alla andra negativa tankar dessutom inte sena med att hänga på. Jag blir less på den utseendefixering som storstaden faktiskt trycker på. Jag vill också se snygg och fräsch ut jämt. Jag vill vara en sån som alltid har välvårdade naglar, slät hy och stil. Samtidigt vill jag bara glömma att jag har ett yttre och se ut hur fan som helst.

Skönt för själen att spy ur sig massa negativa tankar och få dem varsamt fångade av klok vän. Skönt för kroppen att sen gå på alexanderlektion. Stå och ligga och just bara fokusera i nuet på hur man bär upp sin kropp. Drottningholmsvägens trafikhets utanför fönstret, och där inne i våningen alldeles lugnt. Jag ligger och ser i taket och katten sitter intill och ser på mig.