Filk LK 3

Tack snälla ni för alla grattisar! Det känns otroligt skönt att vi klarade det, och det kändes verkligen bra inne på plan. Och med tanke på hur mycket problem vi har haft med vittringen kunde jag inte hålla tillbaks ett leende nr han plockade rätt med självförtroende… Är även otroligt glad över träapporteringen där både gripandet och hållandet är sååå mycket bättre! Fjärren var pinsamt dålig, men jag förlåter honom för det 🙂 Det som dock kändes riktigt onödigt var de tre DKn som jag var tvungen att ge vid platsliggningen. Filur satt fokuserad på mig men reagerade inte på mina liggkommandon? Som att han inte förstod? Lagom dumt, men då vet jag att vi ska jobba ordenligt med det till eliten!

Snälla Jenny filmade oss, så ungefär såhär såg det ut!

Poängen:

Sitt i grupp: 10

Platsliggning: 6

Fritt följ: 9

Sättande: 10

Inkallning: 10

Rutan: 10

Hopp apport: 10

Metall: 9

Vittring: 10

Fjärr: 7,5

SUMMA: 296 poäng

17 thoughts on “Filk LK 3

 1. Åh inspiration, va fint det ser ut! Jag är så jäkla blödig så jag blir tårögd i slutet när ni är klara och applåderna kommer 😛

 2. Jag har redan sagt det man kan säga det många gånger till – Ni är så himla duktiga 🙂 <3

 3. Jag säger precis som Johanna att det här är så jäkla fint att jag sitter med ett stort fånleende och tårar i ögonen på slutet av filmen. Du är verkligen min allra största inspiration av alla hundbloggare och tränare som finns att följa på nätet – och kommer Steira någonsin i närheten av Filurs underbara attityd så kommer jag bli alldeles lycklig.

 4. Amen herregud vad fint, vilken show! För första gången fick jag tårar i ögonen av att titta på lydnad men får jag se erat fina samarbeta lysa igen så var det med all säkerhet inte sista.. Grattis till en fin prestation!
  Hälsningar en ”trogen bloggläsare”!
  /Emelie

 5. Guuuud vad fint:D Jag ryser när jag tittar på filmen! Damn, ni kommer vinna rubbet och bli bäst i Sverige nej VÄRLDEN 😀

 6. Härligt att se en hund som bara blir gladare & gladare ju längre in i programmet ni kommer <3 Du har verkligen lyckats bygga in mycket värde i själva momenten – det syns! Tjusigt.

 7. Vilket grymt framträdande du och Filur gjorde! Jätte snygg och ett stort grattis till er båda!!

 8. Oj vilken rolig läsning!!
  Hipp Hurra vad ni är bra….lycka till i fortsättningen!
  Kramar från broder Fabian med familj.

 9. Fy fasan jeg er så utrolig imponert. Har ikke ord!!
  Det der så ut som mitt drømmebilde av et kl3 program! Hva du har fått til på en så ung hund! Jeg tar av meg hatten og bøyer meg i støvet!!
  Hvilken tränare du må være!!!!!

Comments are closed.