Logistik

I eftermiddag bär det av till Stockholm igen. Intensiva dagar väntar! Och lite för länge har jag levt i en liten naiv bubbla av äsch det löser sig. Rätt dumt eftersom jag även under kontrollerade förhållanden har lätt att bli lite sinnesrubbad när jag ska resa.

På fredag åker jag till Göteborg hela dagen och in i det sista har jag jagat hundvakt till Filutten. Det är en sån där grej som enkelt brukar lösa sig, men den här gången var det knepigare. Nu mindre än ett dygn innan kan jag dock pusta ut på den fronten.

Det som känns desto mer svårlöst är det faktum att min kamera fortfarande inte är färdig på servicen, och jag känner mig egentligen inte helt tillfreds med att använda D90an i jobbsammanhang. Behöver ett schysst hus på lördag då jag ska fota en butiksinvigning! Det blir ju knappast mer lätt att lösa i och med att jag är i Göteborg hela fredagen. Yeah yeah. Får se hur det reder sig. Nu ska jag sätta mig i verkstan ett tag och hoppas på att allt jag drejar inte går sönder. Risken är överhängande men jag lever på hoppet. Ha en trevlig dag!