Morgonfågel

Bästa starten på dagen är att vakna tidigt alldeles av sig själv och det gjorde jag i morse. Halv åtta i min säng hemma i Leksand. Hemma? Ja det är så jag ser på det för tillfället. Slängde in en tvätt, telefonpratade med Malou om spännande framtid & pratade ikapp om det som hunnit hända det senaste tolv timmarna (nej vi hörs inte alls ofta!) samtidigt som jag drack kaffe ur min alldeles hemgjorda GULA kaffekopp.

Planen var långpromenad men när Malou nämnde att hon skulle springa så blev jag springsugen så istället blev det en asbra träningstimma med jogging, sprinter, löpstegsövningar, armhävningar, chins & lite annat kul! Och på fötterna hade jag: mina fivefingers! Det känns i vaderna nu kan jag lova. Tummen upp för det! Känns grymt att släppa kravet att jag ska springa så långt/fort som möjligt i sträck jämt. Krav är så jäkla dumt och onödigt! Framförallt när de bara sitter i ens eget huvud och inte gynnar någon alls. BLI TRÖTT är ett lika fullgott alternativ! Framförallt eftersom jag ju inte är eller ens funderar på att bli elitidrottare.

Har ätit superfrukost i form av varma bär tillsammans med kesella & valnötter. Bären plockade jag tidigare i höstas & frös in, perfekt! Nu har jag suttit och letat goda & nyttiga recept. Är expert på att bara laga det som jag redan kan, sjukt tråkigt egentligen! Så nu tänkte jag ha ett litet projekt med mig själv och faktiskt laga mat efter nya recept. Pepp pepp, nu ska jag till affären och bredda mitt skafferis utbud!