Mot Stockholm

image

Nu sitter jag och Birk på tåget mot Stockholm. Som alltid kom jag iväg i sista stund och halvsprang med hund & två väskor de två kilometrarna till tåget. Alldeles i onödan visade det sig, glömde att det var SJ jag skulle resa med… Men för en gångs skull regnade det inte och Malou såg effektivt till att få tiden att gå genom telefonen och en halvtimme efter beräknad avgångstid kunde vi fara.

Det är blandade känslor att åka hem faktiskt. Två veckor är inte lång tid, men tillräckligt långt för att mitt nya livsupplägg på något mystiskt sätt ska ha greppat tag om mig och blivit en vana. En vana jag gillar. För jag gillar leran, min arbetsbänk & drejskiva, min klass, min lärare. Och jag gillar maten, naturen och inte minst enkelheten. Utan tusen valmöjligheter och olika små stressfaktorer varje dag sprider sig en viss harmoni i min kropp.

Jag är övertygad om att jag kan hantera och njuta av Stockholm när jag väl är där, men faktum är att några enstaka obehagskänslor har passerat mitt medvetande inför helgen, trots att jag så hemskt gärna vill träffa dem där hemma. Konstigt det där. Men jag kan nog ändå konstatera att mitt ryck att flytta till Leksand inte var så dumt. För jag trivs ju uppenbarligen himla bra, så här långt i alla fall.

3 thoughts on “Mot Stockholm

  1. Aha, ska Filur bli pappa igen? Bytt Filur mot Birk?

    Vi som trodde att Birk var son till Filur när vi träffade henne på Brukshundsklubben, så jäkla lika! Sååå fina! 🙂

  2. Haha lika, tycker ni? Galet olika i både huvudet och kroppen skulle jag säga 😉 Men rätt gissat, går allt vägen så blir det ett till gäng små Filurer!

  3. vi har ju bara träffat filur…. 1gång! Sen är det inte så ofta vi ser så färgstarka goldens. SKOJ MED MINI-FILURER! 😀

Comments are closed.