Nu vet jag vad nästa kapitel kommer handla om


För fyra år sedan bestämde jag mig för i vilken riktning nästa kapitel i mitt liv skulle ha. Den första juni är det här kapitlet slut och jag är färdig arbetsterapeut. Under vägen har jag flyttat, fött barn, utökat flocken med en till hund. Jag har fotat bröllop, illustrerat en bok & ritat massor av hundar. Jag står strax med en färdig kandidatexamen i handen, och ändå fokuserar jag mer än någonsin tidigare  på mitt företag. Jag känner en enorm drivkraft att utforska vad jag kan göra av det som jag otaliga gånger fått höra är min talang: att hantera pennor och penslar. 

Den sjunde juni börjar nästa kapitel, och vet ni? Det tar mig inget stort steg mot att till fullo undersöka vad jag kan göra av min kreativa talang. Men det ger mig något att landa i, något som känns meningsfullt fast på ett annat sätt, som känns trevligt och lagom. Jag kommer att arbeta 75% som coach åt personer med autism på en daglig verksamhet, på ett företag där jag har praktiserat och som jag tycker om. Mitt första jobb som arbetsterapeut! Det känns ändå stort på något sätt om ni förstår? 

Nästa kapitel kommer att ge oss stabilitet och möjlighet att så småningom kunna förverkliga vår stora dröm om ett annat sätt att bo. Och tills vidare gror tankarna sig starka kring vilka vägar jag kan leda min kreativitet på. Mer om det framöver!