Om mig

Hej! Jag som driver den här sidan heter Malin & bor i en lägenhet i Stockholm tillsammans med min lilla familj & våra två jaktgoldens Eira & Filur. Jag är just färdig arbetsterapeut, men mina tankar snurrar mycket kring vad jag kan skapa med papper och penna. Eller kameran. Eller båda. Fast mina största dagdrömmar handlar om tystnad, att se långt & att ha tid att lägga märke till naturens växlingar.  Det där huset på landet som jag hoppas att vi landar i tillslut.

”Lagom” har haft svårt att få fäste i min vokabulär, och även om jag nu för tiden kan tänka att lagom ibland är bäst så har jag svårt att i praktiken leva efter den devisen. Att välja bort roliga grejer är svårt! Det är också därför som den här sidan blandar foto, teckning & hundliv lite hipp som happ.

Hoppas att du finner något som du blir inspirerad av här på hemsidan! Du är alltid välkommen att höra av dig till mig om du har tankar, frågor eller funderingar, så pratar vi. Enklast via info@malinwijk.com eller genom formuläret här nedan: