På gång med träningen!

image

Sådärja, då har man  varit och bundit upp sig på att betala massor av pengar varje månad det närmsta året. Känns ju lite gnissligt, men desto bättre känns det att vara igång med styrketräningen på allvar igen! Igår fick benen sin första ordentliga omgång på länge, och idag var det dags för axlar & biceps. Fick göra en enklare kroppsmätning på gymmet och instruktören höjde på ögonbrynen över min muskelmassa som fortfarande ligger en bit över medel. Himla härligt! Dock har det mesta på min kropp blivit mindre över sommaren, förutom magen då som i vanlig ordning växt. Men rätt bra med styrka har jag faktiskt kvar, trots att jag mest mestränat över sommaren. Men återigen blir jag påmind om hur mycket bättre det är att hålla igång på något sätt än att lägga ner helt. För formen är betydligt bättre än efter förra sommaren, och det känns fint! Långsamt börjar jag nå någonslags balans.