Resa och hundvakt

Stort tack alla ni för fantastiskt fina grattishälsningar! Jag blir nästan rörd av alla snälla ord, det värmer så att läsa.

Nu till något annat! Den 19:e till 23:e februari åker jag och Frank till Gran Canaria med min pappa. Det ska bli grymt härligt, även fast vi inte är borta så många dagar. Här ska vi bo:

H10 Playa Meloneras Palace

Och även om det hade varit kul så kan ju hundarna inte följa med. Angie och Robban har redan fått jättebra hundvakter, nu är det bara Fille kvar. Så jag lägger ut en fråga här helt enkelt! Om någon är intresserad av att ta hand om min fantastiska Filur den 19:e till 23:e februari, ring (0705978750) eller mejla (malinwijk@hotmail.com) mig! Förutom möjligheten att få lära känna en rolig hund passar jag självklart din hund som gentjänst, när du behöver hjälp!

16 thoughts on “Resa och hundvakt

  1. VARFÖR ska jag bo på helt fel ställe=) Fille hade ju kunnat bo in sig hos oss under de dagarna. Kenzo kan lära honom massor, han är bland annat grym på att leta mat på promenaderna, jucka på snygga tikar, vara ständigt påträngande och nära inomhus och allmänt dryg! Men har man levt med en curlingmatte allt för länge så är det så. Men jag LOVAR dig Malin, det har blivit ÄNDRING! Tack vare dig! Kram

  2. Om man ska passa Filur, kommer han då våra klistrat till högra ben hela tiden? för det vet inte om jag kommer kunna klara av i en vecka.

  3. Simply wanna input on few general things, The website design and style is perfect, the written content is real excellent : D.

  4. keep up the good work , I read few articles on this web site and I conceive that your web site is really interesting and holds sets of excellent information.

Comments are closed.