Snart börjar ett nytt kapitel

Det faktum att allt kommer att vara annorlunda i höst börjar tränga sig på på allvar nu. Vi har pratat om det mycket de här dagarna, Malou och jag. Jag flyttar självklart av fri vilja, men trots det är förändringarna smärtsamma. För man vill ha kakan och äta den på samma gång. Men jag kan inte leva på två platser samtidigt, och istället för att bara se det här som ett avslut på ett kapitel försöker vi även se det spännande i att det är början på ett nytt.

Några dagar har jag kvar i Stockholm sen, men när Malou nu åker från ön knyter det sig i magen ändå. Det här avskedet blir som en försmak av vad som komma skall. Vår vänskap är så fruktansvärt värdefull och jag vill aldrig förlora den.

5 thoughts on “Snart börjar ett nytt kapitel

  1. Åh, du flyttar alltså till Gotland? Har inte riktigt hängt med på det. Men så kul med nya kapitel och nya äventyr! 🙂

  2. Mari: Nej, Gotland blir det inte! Däremot folkhögskola i Leksand under ett år framöver 🙂

  3. Ah här är du ju 🙂 Tappade bort din blogg någonstans i samma veva som du bytte adress tror jag. Men nu hittade jag hit igen 🙂 Du är ju så otroligt duktig på att fota, det är verkligen härligt och inspirerande att kolla på dina bilder och komponeringar 🙂 Du har verklgien förmågan att förmedla känslor genom bilder. Ska spara länken, hit kommer jag tillbaka 🙂

  4. Vad roligt att du hittade hit igen Karro! Tack snälla för fina ord 🙂

Comments are closed.