this is the rhythm of our lives

Kul lydnadspass, fotojobb i stan, IKEA, vallning, middag på Kungsholmen. Malou bjöd på grekisk restaurangmat som vi avnjöt i soffan medan hennes hundar försökte äta upp hennes mat direkt ur händerna på henne & mina försökte det inte. Alla har sin roll… Min bästa vän fick därefter ett ryck och började rensa sin lägenhet. Jag satt på golvet och gav små uppmuntrande kommentarer över antalet byxor som hon slängde på mig. In med det nya!

”Slänges! Om inte du ska ha den?” Mumlar hon och kastar en mörkblå enfärgad herr t-shirt i storlek large på mig. Det enda plagget som hon reflekterar över att jag skulle kunna tänkas passa i. En ut och in-vänd, för stor t-shirt utan några som helst antydningar till stil eller form. Då fick jag det konstaterat hur hon uppfattar min så kallade klädstil…

Och just det, dagens IKEA-shopping genererade i två spotlight-lampor, stekspadar & vispar, trådbacken Antonius samt ett tjugotal ramar av varierande storlek.

God natt!