Veckans träning & balans

Måndag: 4 km löpning
Tisdag: 4 km löpning barfota
Onsdag: Triceps, axlar & mage
Torsdag: Intervaller på löpband
Fredag: Bröst, biceps & mage
Lördag: 16 km löpning
Söndag: vila

Första veckan i Leksand, och ändå har jag fått till någon typ av träning nästan varje dag. Det känns grymt! Det har blivit mest löpning den här veckan, av två enkla anledningar: vårt gym på skolan är sjukt dåligt utrustat, och! Jag älskar att det finns tusen skogsstigar att välja på här. Det är verkligen något jag uppskattar otroligt mycket; att ha naturen just utanför huset. Och varje dag hittar jag fler och fler ställen att gå & springa på. Himla fint är det. Men i veckan ska jag botanisera bland Leksands övriga gym-utbud och bestämma mig för vilka som är värda att lägga sina pengar på. För jag vill ju inte bli muskel-lös!

Veckorna innan jag flyttade hit hade jag ingen struktur alls med maten, och jag kände väldigt tydligt att jag åt betydligt mer än vad jag gjorde av med. Men i och med att det var så mycket med allt hade jag varken ork eller motivation att strukturera upp det. Sen jag kom hit däremot så har matvanorna, om än tillfälligt, landat så himla bra! Utan att utesluta något livsmedel äter jag regelbundna måltider med bra mat och småäter inte. Och kroppen är inte sen med att belöna mig med en bättre fungerande & tajtare mage. Det känns så grymt skönt! Jag bara hoppas att jag kan fortsätta landa i detta, för det här känns otroligt lagom och balanserat för just mig. Fortsättning följer helt enkelt!

2 thoughts on “Veckans träning & balans

  1. Välj ett cms anslutet gym om det fyller dina krav fö så kan du träna gratis på fler cms anslutna gym 🙂

  2. Tack för tipset! Rätt dyrt verkar det vara 😮 Men det får det väl vara värt antar jag, sporthallens gym var ingen höjdare!

Comments are closed.