Beställ en teckningDjurporträtt, något från naturen, eller något helt annat?


Det är enkelt att beställa din drömtavla av mig! Det enda du behöver är ett eller flera foton av bra kvalitet.


Läs här nedanför hur det går till att beställa en teckning av mig, steg för steg:

1. Storlek


Jag erbjuder porträtt/teckningar i storlekarna A4, A3, och A2. (Har du egna önskemål går det säkert att ordna.) Priserna för de vanliga storlekarna hittar du i prislistan lite längre ner på sidan.

2. Foton


Ett bra foto är förutsättningen för ett bra resultat! Fota och välj foton med omsorg. Skicka gärna flera bilder till mig, jag hjälper gärna till att välja ut.

3. Boka


Skicka dina bästa foton till mig. När vi tillsammans valt bild bokar jag in dig på min beställningslista och du får en ungefärlig leveranstid.

4. Följ processen


Jag hör av mig till dig så snart jag är redo att börja arbeta med din beställning, sedan tar arbetet vanligtvis sedan mellan 2 och 6 veckor. Om du ger ditt godkännande lägger jag upp bilder och filmer från arbetets gång på Instagram så att du kan följa processen. När jag är färdig skickar jag ett foto av teckningen till dig via mejl. Du har då möjlighet att säga till om det är någon detalj som du önskar ändra. Efter att du godkänt det färdiga arbetet skickas det väl förpackat med spårbar frakt. Betalning sker mot faktura som skickas till din mejl i samband med leverans.

Priser & storlekar
2022
-Priserna inkluderar frakt
Priserna nedan gäller för djurporträtt med ett djur per tavla utan bakgrund. För exakt prisuppgift på just din drömtavla - hör av dig :)


A4 (
210 mm × 297 mm)
-2 500 kr

A3 (297 mm × 420 mm)
-3 800 kr


A2 (420 mm × 594 mm)
-6 000 kr

 Frågor? Redo att boka?


Hör av dig! Jag svarar inom två dagar.